понеділок, 04 грудня 2017 19:55

Назвали найкращий бюджетний автомобіль року

Назвали найкращий бюджетний автомобіль року
Ford Fiesta стала переможцем у категорії "Бюджетний автомобіль 2017". Фото: прес-служба Ford

Журі конкурсу "Всесвітній жіночий автомобіль року" визнали кращим бюджетним автомобілем Ford Fiesta.

Серед 10 моделей-фіналістів журі з 20 різних країн світу обрали Fiesta, повідомляють Gazeta.ua у прес-службі компанії.

"Ми вітаємо Ford із переконливою перемогою Fiesta. Перемогою, у якій ніхто не сумнівався. Нашим суддям настільки сподобався Fiesta, що вони віддавали йому високі бали також у найвищій категорії Supreme, де Fiesta випередила певні преміальні моделі", каже суддя "Всесвітнього жіночого автомобіля року" Сенді Майр.

Переможців конкурсу "Всесвітній жіночий автомобіль року" обирали за такими критеріями як безпека, співвідношення ціна-якість, зручність у перевезенні дітей, комфортність керування, екологічність і зовнішня привабливість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безпілотники Ford навчаться розуміти мову тіла

Новий Ford Fiesta став більш технологічнішим, потужнішим і стильнішим, зазначило журі конкурсу.

"Серед новітніх технологій та функцій допомоги водієві - комунікаційна система SYNC 3 та система виявлення перехожих Pedestrian Detection. Вона може допомогти уникнути зіткнень уночі. Серед технологій також відзначили першу активну систему допомоги під час паркування Active Park Assist. Вона самостійно застосовуватиме гальма для уникнення зіткнення на малій швидкості під час безконтактного паркування", - повідомляють у прес-службі Ford.

Раніше жюрі конкурсу "Всесвітній жіночий автомобіль року" оприлюднило список переможців премії. У боротьбі за звання взяли участь більше 400 моделей в шести категоріях: SUV, сімейні, бюджетні, екологічні, спортивні і преміальні. Гібрид Hyundai Ioniq визнали кращим автомобілем року для жінок. Машини оцінювали за такими критеріями, як дизайн, безпека, функціональність, комфорт і вартість.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найкращий бюджетний автомобіль року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути