Ексклюзиви
середа, 20 червня 2018 17:31

Навіщо купувати металобрухт - експерти розповіли про перспективи нової LADA в Україні

Навіщо купувати металобрухт - експерти розповіли про перспективи нової LADA в Україні
В Україні російську LADA продавати почнуть до кінця літа. Фото: Lada Vesta SW - InfoCar

До кінця літа почнуть продавати нове російське авто LADA Vesta Cross. Перші партії з цим моделями вже привезли в Україну.

Універсал LADA Vesta Cross - найновіша модель ВАЗа. Вона має новий кузов і платформу. Відрізняється збільшеним кліренсом (дорожнім просвітом) до 20,3 см і позашляховим обвісом із чорного пластику.

Модель продаватимуть у трьох комплектаціях - стандарт, люкс і люкс із кондиціонером. Коштуватимуть від 449 до 472 тис. грн. Приблизно стільки ж коштують німецький позашляховик Opel Mokka, корейський KIA Stonic, китайський CHERY Tiggo.

"Російську машину ніхто не купуватиме. Навіщо купувати металобрухт. ВАЗ не має достатньо технологій, щоб виробляти якісні авто. Вони використовують неякісний метал, який поступово іржавіє", - каже Gazeta.ua експерт агентства "МПП Консалтинг" Павло Мельник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів, хто гальмує питання євроблях

"У самій Росії не досить хороші відгуки про новинку. Виникали проблеми з роботизованою автоматичною коробкою передач, її доводилось ремонтувати через 20-30 тисяч кілометрів. Зараз це не та стара LADA , яку можна було відремонтувати у "гаражі дяді Васі", необхідне спеціальне СТО. Якість складання автомобілів також не покращилася. Не впевнений, що ця модель покращить позицію ВАЗа на українському ринку авто. До того ж більшість українців розуміють, що це техніка, вироблена країною-агресором. Навряд це спровокує масову купівлю LADA Vesta. Можливо, ця партія лише для вивчення попиту", - говорить автомобільний експерт і оглядач Тарас Брязгунов.

6 червня презентували нову модель LADA Vesta Cross. В Україні російську LADA продавати почнуть до кінця літа.

Зараз ви читаєте новину «Навіщо купувати металобрухт - експерти розповіли про перспективи нової LADA в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути