Ексклюзиви
четвер, 30 травня 2013 12:55

На SIA-2013 дебютували дві новинки від Geely
15

Фото: Фото: Володимир Мукан

На Київський міжнародний автосалон SIA-2013 китайська марка Geely привезла дві новинки - оновлений Geely MK NEW і Geely Emgrand 8.

На новому бюджетному седані С-класу MK NEW змінили бампер, решітку радіатора та фари. Тепер Geely має трохи затемнену оптику із вказівниками поворотів вгорі. Панель приладів та кермо теж встановили нове. Рульове колесо новинки обтягнуте шкірою. На нього винесені кнопки керування мультимедійною системою. А між передніми сидіннями з'явився підлокітник.

Автомобіль у базовій комплектації обладнано електросклопідйомниками передніх і задніх дверей, гідропідсилювачем керма, кондиціонером, ABS, EBD, електрорегулюванням дзеркал, протитуманними фарами та двома подушками безпеки. Що додатково ставитимуть на авто у повній комплектації, поки не відомо.

Двигун у Geely MK NEW залишився старий - 1,5-літровий на 94 к.с.. 5-ступеневу механічну коробку передач теж не змінювали.

Вартість моделі наразі невідома. Проте офіційні представники Geely кажуть, що ціна суттєво не відрізнятиметься від вартості попередньої моделі, яка зараз коштує від 77 тис. грн.

Оновлений седан бізнес-класу Geely Emgrand 8 із хромованою решіткою радіатора та масивним капотом показали в Україні вперше. Проте в Китаї попередню версію цієї моделі роблять із 2010 року.

Машина має помітно якісніші оздоблювальні матеріали, ніж Emgrand 7. Авто обладнане 2,4-літровим двигуном і варіатором. Салон автомобіля,як і більшості китайських машин, має світлу оббивку сидінь та пластик.

"В Україні популярний темний салон. Він практичніший. Тому завозитимемо автомобілі й із чорним пластиком салону, - каже Gazeta.ua Володимир Окладний, бренд-менеджер Geely в Україні. - Emgrand, як й інші Geely, вирізняється надбагатою комплектацією. Крім того великою перевагою автомобіля є його розміри. На задньому сидінні людина високого зросту може спокійно закинути собі ногу на ногу. Їй вистачить місця. Ця машина має чудову шумоізоляцію. Якщо зачинити всі вікна, звуку із вулиці практично не чутно. Думаю, Emgrand 8 з'явиться в продажі вже цього року. Але якою буде його вартість, поки не готовий сказати".

Зараз ви читаєте новину «На SIA-2013 дебютували дві новинки від Geely». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути