пʼятниця, 25 травня 2012 15:11

Chevrolet показала три новинки на SIA-2012
9

Chevrolet Aveo на автосалоні SIA-2012
Фото: Фото: Володимир Мукан
Chevrolet Malibu на автосалоні SIA-2012
Chevrolet Malibu на автосалоні SIA-2012
Chevrolet Malibu на автосалоні SIA-2012
Демонстрація інтер'єру Chevrolet Aveo на автосалоні SIA-2012

На 20-му ювілейному автосалоні "SIA-2012", що почався 23 травня у Києві, показали нові моделі Chevrolet.

Спочатку відвідувачам виставки представили новий седан Chevrolet Aveo. Одразу після того, як з нього зняли накриття із синьої тканини, машину почали знімати фотографи та гості виставки. Дехто сідав в салон машини.

"Ну куди ти лізеш? Вже п'ятий кадр зіпсувала", - обурився фотограф, відпихаючи дівчину років 18 від машини.

За словами відвідувачів, Chevrolet Aveo має надто агресивний дизайн.

"І бічні вікна маленькі. Номер посеред решітки радіатора не дуже гарно виглядає. А салон сучасний, молодіжний", - поділився враженнями Олексій з Білої Церкви.

Chevrolet Aveo має 4 масивні передні фари, об'єднані бампер і решітку радіатора. Арки над 15-дюймовими колесами - дуті, як і в попереднього покоління Aveo. Вздовж всієї боковини кузова йде стрімка лінія ребра жорсткості.

Салон машини виконаний у стилі Chevrolet Spark. На панелі приладів - великий тахометр, спідометр цифровий. На кермі, обтягнутому шкірою, кнопки керування аудіосистемою. Центральна консоль - дворівнева із вбудованою магнітолою.

У машину сів працівник автоцентру "Укравто" на Теремках Віктор Ковтун.

"Тут багато різних дрібниць. Є два бардачки: один невеликий із USB-портом, інший традиційного розміру. У цій комплектації 8 подушок безпеки, у базовій – 4", - розповів він.

Вийшовши з автомобіля, відчинив капот. Під ним 16-клапанний 1,6-літровий двигун, розташований поперечно.

"Такий ставлять на Opel Corsa і Opel Meriva. Потужність силового агрегату - 116 кінських сил. На відміну від попереднього покоління двигунів, цьому ТО потрібно проводити не через кожні 10 тисяч кілометрів, а через 15. Це заощаджує кошти й зменшує мороку автовласнику. Машина має чутливий газ і хорошу динаміку. На випробовуваннях компанії "євроінкап", що проводить краш-тести, машина завоювала 5 "зірок", це найвищий бал із безпеки", - розповів Ковтун.

У базову комплектацію Chevrolet Aveo входять передні склопідйомники, центральний замок, бічні дзеркала з електрорегулюванням і підігрівом, кондиціонер, підігрів передніх сидінь, 4 подушки безпеки, іммобілайзер, магнітола із клавішами на кермі, рульова колонка із регулюванням висоти.

Коштує новий седан від 128,7 тис. грн.

Після цього зняли накриття над головною новинкою стенду Chevrolet Malibu New.

Автомобіль побудований на платформі Opel Insignia. Має великий дутий капот, решітка радіатора обрамлена хромованою рамкою. На бічних дзеркалах заднього виду - повторювачі поворотів. Задня частина машини виконана у стилі Chevrolet Camarо.

Салон автомобіля обтягнутий чорною та сірою шкірою, прикрашений хромованими деталями.

До машини підійшов генеральний директор "Дженералі Авто Груп" Андрій Кунах. Він розповів журналістам і відвідувачам виставки про новинку.

"Цей автомобіль створить конкуренцію Dodge Avenger SE V6, Toyota Camry і Honda Accord. Ці всі моделі одного класу зі схожими комплектаціями. Chevrolet Malibu в Україні продаватиметься із двома двигунами на вибір - чотирициліндровим рядним на 167 кінських сил, обсягом 2,4 літра та шестициліндровим V-подібним потужністю 263 кінські сили, обсягом 3 літри. Можна обирати 6-ступеневу механічну коробку передач або автоматичну", - розповів Кунах.

У базовій комплектації Chevrolet Malibu New коштує 208,36 тис. грн.

Виставка"СІА-2012" триватиме до 27 травня, вхід коштує 35 грн.

Зараз ви читаєте новину «Chevrolet показала три новинки на SIA-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути