Ексклюзиви
пʼятниця, 16 квітня 2021 04:26

На краю урвища: показали "дорогу смерті" на Прикарпатті

Дорогу Ільці-Буркут, що розташована в Івано-Франківській області, місцеві жителі вже давно називають "дорогою смерті". Вузький шлях проходить по краю урвища.

В дощ водії ризикують із нього зісковзнути, а після зими - втрапити під завал. Нещодавно шлях заблокував зсув, інформує "Джедаї".

Автор: "Джедаї"
  На краю урвища: показали "дорогу смерті" на Прикарпатті
На краю урвища: показали "дорогу смерті" на Прикарпатті

"Після зимових активізацій зсувних процесів і силових потоків, у деяких ділянках дорога почала просідати", - сказав голова Верховинської РДА Василь Бровчук.

Жителі сусіднього села запевняють, що наступного разу може обвалитися більша частина гори. Тоді 2 тис. осіб ризикують залишитися без транспортного сполучення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помітили унікальний суперкар Lamborghini

"Пів століття дорога перебуває в критичному стані. На її ремонт потрібно багато коштів", - зауважив житель села Красник Петро.

На верхівці пагорба розташовані кілька житлових будинків. Вони також ризикують опинитися посеред дороги.

Грошей на ремонт дороги місцева ОТГ не має. Чиновники звернулися по допомогу до області, однак коштів на ремонт так і не знайшли.

У Києві почали штрафувати власників автомобілів, які припарковані у дворах жилих будинків не на асфальті. Відповідний рейд провела Інспекція з паркування 14 квітня.

Зараз ви читаєте новину «На краю урвища: показали "дорогу смерті" на Прикарпатті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути