четвер, 12 грудня 2013 14:10

На Євромайдані автомобілі прикрашають жовто-блакитними стягами та європейською символікою
16

Фото: Фото: Володимир Мукан

У акції Євромайдану залучено понад 30 автомобілів. Частина автовласників своїми машинами блокують в'їзди, решта використовують свій транспорт для потреб акції – підвозять їду, медикаменти й теплий одяг.

"Я працюю на Майдані Незалежності ще з того часу, як він сформувався, - каже Дмитро Буряченко із Дніпропетровська. Він своєю "ладою" приїхав у Київ. Підвозить нею їжу, ковдри, одяг та воду. – Я живу тут, на Майдані, розвожу все за свій кошт. Вірю, що якщо кожен з нас виконуватиме добровільно свої обов'язки, то ми переможемо".

Чорна "лада" Дмитра прикрашена українськими прапорами та символікою Євросоюзу. На капоті та багажнику натягнуті жовто-сині стяги, на дверях – наклейки та інші прапори на невеликих пластикових кронштейнах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскраві фарби та приголомшливі форми - друге життя ретрокарів після тюнінгу

"Я приїхав у Київ із своїми двома братами, - розповідає Дмитро. – Вже тут виникла ідея прикрасити машину. Ми накупили різних прапорів та стрічок і взялися прикрашати. Натяжче дався капот. Кріпили на ньому прапор таким чином, щоб він не піднімався під час руху. Використали багато скотчу. Зараз коли їду містом, мені всі сигналять, показують свою солідарність".

На Майдані працюють автомобілі різних марок і класів, найбільше машин із Києва та Київської області. Всі також прикрашені національною символікою.

Великий український прапор у Києві продають від 65 грн, жовто-блакитний і прапор Євросоюзу на кронштейні для кріплення на автомобіль – від 20 грн, стрічки – від 10 грн.

Зараз ви читаєте новину «На Євромайдані автомобілі прикрашають жовто-блакитними стягами та європейською символікою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути