четвер, 30 серпня 2012 14:02

Московський автосалон: нова Lada Kalina дебютувала в один день з Infiniti QX
8

Mercedes-Benz GL63
Фото: Фото: reuters.com
Audi R-8
BMW 7 series
Cadillac Ciel
Infiniti QX

У Москві вчора відбулася офіційна церемонія відкриття Міжнародного автосалону - 2012, який працюватиме до 9 вересня включно.

Концерн BMW представив світову прем'єру нового флагманського седана BMW 7 Series. Нова "сімка" стала головною прем'єрою стенду BMW. Виробник суттєво модернізував машину, зумівши зберегти впізнаваний стиль і образ.

Зокрема, були значно оптимізовані ключові технічні вузли, механіка і кінематика підвіски, а також змінені налаштування шасі, встановлені нові гумові опори, амортизатори і пневмопідвіска з регулюванням висоти кузова. В екстер'єрі з'явилися оновлені світлодіодні фари з типовими для марки світними кільцями у формі ореолу і зовнішні дзеркала заднього виду з вбудованим покажчиком повороту.

BMW 7 серії отримав нові і повністю перероблені варіанти двигунів, які стали економічніше в порівнянні з попередником. Крім того, як і повідомлялося раніше, концерн приготував ексклюзивну комплектацію спеціально для російського ринку - повнопривідний 740Li xDrive. Крім того, баварці вже назвали ціни на нову "сімку" для Росії.

Одна із найбільш довгоочікуваних новинок Московського міжнародного автосалону - Mazda 6 нового покоління в кузові "седан". Машина стала на 110 мм довшою (4865 мм), на 45 мм ширше (1840 мм) і на 10 мм вище (1450 мм), ніж її попередниця. При цьому ширина салону на рівні плечей збільшилася на 20 мм (до 1450 мм), простору для ніг на задніх сидіннях на рівні колін стало більше на 43 мм, а в нижній частині - на 37 міліметрів. А ось об'єм багажного відділення скоротився з 519 до 483 літрів. Додамо, що відповідно до технології SkyActiv кузов автомобіля став жорсткішим, але разом з тим легше на 50 кг, чого вдалося досягти за рахунок застосування високоміцних сталей і переходу на нову платформу з легкої передньою підвіскою типу McPherson (ззаду - незалежна "багаторичажка").

У лінійку двигунів для нової "шістки" увійшли вже знайомі по моделі CX-5, яка також виконана у відповідності з технологією SkyActiv, бензиновий 2,0-літровий агрегат і турбодизель робочим об'ємом 2,2 л, що розвивають 150 кінських сил.

Крім технічних і дизайн-новинок, Mazda продемонструє на своєму флагмані новий колір кузова - "Soul Red". За планами компанії, майбутні новинки марки будуть представлятися саме в такому, "вогненно-червоному" кольорі.

Відбулася і прем'єра сімейства Lada Kalina нового покоління. Як і Lada Granta, друге покоління Lada Kalina отримало новий 8-клапанний мотор з полегшеною шатунно-поршневої групою, модернізовану механічну коробку передач з тросовим приводом і АКП. Що стосується безпеки, то в кожній версії моделі є подушка безпеки водія, а всі варіанти "норма" і "люкс" оснащуються подушкою безпеки переднього пасажира і АБС з підсилювачем екстреного гальмування. В якості опції для варіанту "люкс" також пропонуються бічні подушки безпеки. Задні сидіння оснащені системою кріплення дитячих крісел Isofix. У фарах - денні ходові вогні.

Крім того, для новинки розроблені оригінальні сидіння з більш розвиненим профілем. У комплектації "люкс" передбачено регулювання сидіння водія по висоті. На 20 мм збільшений діапазон подовжнього регулювання сидінь (збільшений хід сидіння вперед, невисоким водіям стало ще зручніше), застосований оригінальний механізм регулювання нахилу спинки переднього сидіння з дискретним регулюванням нахилу. Підсилювач керма - у всіх версіях. Крім того, залежно від комплектації, на автомобіль буде встановлюватися магнітола 2 din або мультимедіа система, в опціях з навігатором. 100% універсалів оснащуються рейлінгами.

Зараз ви читаєте новину «Московський автосалон: нова Lada Kalina дебютувала в один день з Infiniti QX». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути