Ексклюзиви
понеділок, 18 листопада 2013 11:00

Mercedes показали віртуальне купе з наддовгим капотом та дверима "крила-чайки"
5

Компанія Mercedes-Benz представила віртуальний концепт Vision Gran Turismo призначений для гри Gran Turismo 6. Фантастичне купе було розроблено спеціально до 15-річчя знаменитої видеосерии і відкриває цілу лінійку "цифрових" автомобілів, об'єднаних назвою Vision Gran Turismo.

Двомісний AMG Vision Gran Turismo нагадує класичний спорткара 300 SL 1952 року, обігруючи його надзвичайно довгий капот з потужним повітрозабірником, каплевидний кокпіт, зрушений назад, і двері-"крила чайки". Про належність спорткара до XXI століття кажуть надсучасні елементи дизайну - унікальна решітка з світлодіодів, які змінюють колір, агресивна червона контурна підсвітка нижньої частини корпуса, панель управління в літаковому стилі і навіть інтерактивний дисплей, що робить частину панелі приладів "прозорою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Toyota показала автомобіль-хамелеон, який змінює колір під настрій водія

За задумом віртуальних конструкторів купе приводиться в рух 585-сильним V8 бітурбірованним, розташованим посередині і розвиває 800 Нм тяги. Спеціально для нього звукорежисери AMG склали соковитий, потужний голос, який Mercedes-Benz називають унікальним. Помилуватися на макет концепту в масштабі 1:1 можна буде на цьому тижні в каліфорнійській дизайн-центрі Mercedes. На дороги загального користування суперкар не потрапить.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes показали віртуальне купе з наддовгим капотом та дверима "крила-чайки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути