вівторок, 05 листопада 2013 17:58

Toyota показала автомобіль-хамелеон, який змінює колір під настрій водія
10

Компанія Toyota показала автомобіль-хамелеон, здатний змінювати забарвлення під настрій водія. Забарвлення машини залежить від настрою водія, бо в салоні авто є спеціальна система розпізнавання осіб і емоцій.

У компанії говорять, що будуть продовжувати вдосконалювати FV2 і, можливо, в майбутньому щось із концептів, реалізованих тут, буде задіяно в реальних комерційних моделях. Тут, наприклад, реалізовано комп'ютер, який може не тільки розмовляти з водієм, але і розуміє його настрій, розпізнає стан людини і може зчитувати емоції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині затримали помічника нардепа на викраденому автомобілі

"Такий автомобіль орієнтовано на майбутнє покоління споживачів, на тих, хто не може жити без iPad або інтернет-сервісів з малих років, - каже Такео Моріаі, менеджер компанії. - Багато з використаних технологій поки знаходяться на стадії розвитку, вони частково показують і те, як компанія Toyota бачить майбутнє автомобілебудування".

FV2 працює на паливних елементах на основі водню.

Зараз ви читаєте новину «Toyota показала автомобіль-хамелеон, який змінює колір під настрій водія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути