пʼятниця, 01 листопада 2013 15:29

Монтажник цирку з Рівненщини грабував автівки

Монтажник цирку з Рівненщини грабував автівки
Фото: www.expres.ua

Вночі 29 жовтня у місті Нетішин на Хмельниччині міліціонери затримали грабіжника автівок. Ним виявися монтажник цирку "Шапіто-Гранд", що разом із трупою гастролював Україною. Злодія затримав козак Нетішенського козацького полку.

У місті енергетиків разом із міліціонерами у патруль заступають козаки місцевого козацького полку.

"В місті майже 40 тисяч населення, а ППСніків 6 чоловік 2 з котрих на навчанні, - каже старший інспектор патрульно-постової служби Нетішинського міськвідділу міліції Віктор Занюк, 27 років. – Реально у наряд може вийти 2, максимум 4 чоловіки. Козаки підсилюють наряд".

"Я побачив через вікно, як біля машин крутиться якийсь хлопець у капюшоні, - говорить козак Нетішинського козацького полку Олександр Скрипнюк, 30 років. Чоловік також патрулює вулиці, однак тієї ночі була не його зміна. - Думаю, вийду подивлюся. Виходжу, а тут якраз наші з мигалками під'їжджають. Той тікати, ми за ним".

Хлопець відбіг у темряву, щось кинув у кущі, зняв капюшон і спокійно пішов далі. Олександр Скрипнюк знайшов у кущах авто-магнітолу, і кухонний залізний ніж для масла.

Затриманим виявився 18-річний Вадим Голоснюк з містечка Дубно на Рівненщині. На початку осені цирк гастролював у його місті. Хлопець не мав постійного заробітку, і коли дізнався, що циркачам потрібен монтажник – запропонував свої послуги.

Вадим жив у невеликому вагончику. Заробіток витрачав на їжу та розваги.

Тієї ночі всього за 300 метрів від цирку Вадим відкрив 3 автомобілі. У "Жигулях" 6 моделі та "Сітроєні-Берлінго" хлопець лише пошкодив дверцята, а у "Форді-Скорпіон" вирвав магнітолу.

Міліціонери порушили кримінальне провадження по крадіжці. Матеріали справи уже направили до суду.

Вадима не затримали. Хлопець поїхав додому. Каже, на крадіжку пішов, бо не вистачало грошей на розваги.

Зараз ви читаєте новину «Монтажник цирку з Рівненщини грабував автівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути