Ексклюзиви
понеділок, 13 вересня 2021 11:31

Manheim відгуки або як купити Porsche в Німеччині з хорошою знижкою

Manheim відгуки або як купити Porsche в Німеччині з хорошою знижкою
Компанія Manheim.com.de займається продажем німецької спецтехніки, а також аква-техніки і мотоциклів

Вторинний ринок автомобілів приходить на допомогу тоді, коли авто з салону виявляється не по кишені або потенційний покупець просто хоче заощадити. Аналогічна ситуація з автомобілями не тільки в нашій країні, але і в Європі.

Наприклад, той же Porsche можна купити в Німеччині на вторинному ринку набагато дешевше, ніж в салоні, навіть якщо ми говоримо про відносно нову модель і мінімальний пробіг.

З іншого боку, дистанційна покупка німецького авто, з огляду на труднощі з оформленням документів і перевезенням авто через кордони - це завдання не з простих. Краще знайти в цій справі надійного посередника, який візьме на себе вирішення супутніх питань. І на цьому етапі вам краще почитати про Manheim.com.de відгуки.

Не прості авто, а з аукціонів

Дана компанія, у якої в соціальних мережах і Instagram.com/manheim.eu - Manheim.com.de відгуки та огляди на покупки публікують самі клієнти, є своя особлива спеціалізація.

Компанія займається викупом автомобілів на аукціонах для юридичних осіб. Що це означає? Це означає, що компанія купує авто від лізингових компаній або офіційних дилерів (моделі після салонних тест-драйвів), від корпоративних клієнтів та інших юридичних осіб на особливих умовах.

Як правило, це виражається в зниженій вартості у порівнянні з аналогічними моделями на німецькому ринку. Плюс за такі авто належить відрахування, що робить сумарну економію рівній 30-40% від середньої вартості авто. Якщо ми говоримо про автомобілі преміум сегменту, економія стає дуже істотною для гаманця.

Зараз компанія також займається продажем німецької спецтехніки, а також аква-техніки і мотоциклів.

А як купити таке авто

Для початку варто подивитися каталог компанії, актуальний на день пошуку. У ньому постійно з'являються нові моделі, а якісь авто, навпаки, купують. Замовити каталог можна в Telegram або за іншими контактами. Нагадаємо, що фахівці компанії російськомовні, тому проблем з комунікацією не буде.

Якщо ви вже знайшли той Porsche або інше німецьке авто, про яке мріяли, прийшов час обговорити формати оплати. Найбільш звичний формат - це внесення передоплати, після чого авто оформляють і відправляють в місто замовника. Фахівці компанії самі готують пакет документів і проводять авто через митницю за мінімальною ставкою європейського каталогу.

Є й інші варіанти оплати. Наприклад, покупка автомобіля в розстрочку, коли вноситься певний відсоток вартості авто, а решта суми ділиться на рівні платежі на індивідуально обумовлений термін.

При необхідності можна підключити і німецький банк, готовий оформити акредитив і стати гарантом дотримання зобов'язань обох сторін угоди - і компанії-постачальника, і клієнта.

Зверніть увагу, що після того, як авто приїде замовнику (зазвичай це займає тиждень або трохи більше), фахівці компанії допоможуть з реєстрацією транспортного засобу за правилами місцевого обліку. У той час, поки авто їде до майбутнього власника, він може стежити за його місцем розташування.

Зараз ви читаєте новину «Manheim відгуки або як купити Porsche в Німеччині з хорошою знижкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути