понеділок, 15 квітня 2019 13:25

Лише позашляховики провідних брендів — які машини купують українці

Лише позашляховики провідних брендів — які машини купують українці
П'ять лідерів продажу на ринку нових легкових автомобілів в Україні Фото:REUTERS

Визначилися 5 лідерів продажу на ринку нових легкових автомобілів в Україні.

У перші 3 місяці в Україні зареєстрували 18,3 тис. нових легковиків.

"Найбільшим регіональним ринком в Україні традиційно залишається Київ, прописку в якому за результатами перших трьох місяців 2019-го одержала третина реалізованих у країні нових легкових машин", — повідомляє Асоціація автовиробників України "Укравтопром".

Друге місце посіла Дніпропетровська область — 7,2% ринку нових легкових автомобілів. На третьому місці розташувалася Київська область — 7% автомобілів. Четверте і п'яту сходинку зайняли Харківська — 6,9% і Одеська — 6% області відповідно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ЗАЗ" відновить виробництво автомобілів

Щодо найпопулярніших автомобілів, то одним із них є KIA Sportage. Він переміг одразу в 10 областях: Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Одеській, Рівненській, Харківській і Херсонській.

"RENAULT Duster також очолив рейтинги 10 областей: Вінницької, Дніпропетровської, Кіровоградської, Луганської, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Хмельницької, Черкаської та Чернігівської", — говорять в Укравтопромі.

У Тернопільській і Чернівецькій областях найпопулярнішим став японський кросовер TOYOTA RAV-4. У столиці України — французький RENAULT Logan.

Бестселером національного ринку за перші 3 місяці цьогоріч став кросовер KIA Sportage. Його обрали 1169 покупців. Друге місце посів ще один компактний позашляховик – RENAULT Duster - 1151 реєстрація за 3 місяці. Третій — TOYOTA RAV-4 із результатом 793 автомобіля.

Зараз ви читаєте новину «Лише позашляховики провідних брендів — які машини купують українці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути