понеділок, 17 жовтня 2016 11:44

Кросовер Honda CR-V обладнають 1,5-літровим мотором

Кросовер Honda CR-V обладнають 1,5-літровим мотором

Компанія Honda представила кросовер CR-V п'ятого покоління із новим турбованим двигуном.

Це перший турбомотор, який застосували на кросовері CR-V. Таким же агрегатом обладнали модель Civic 9-ого покоління. На кросовері двигун розвиває 190 к. с. (243 Нм крутного моменту), що на 15 більше сил віддачі мотора Honda Civic, повідомляє motor.

Крім того, лінійка агрегатів включила колишній 2,4-літровий атмосферник, що розвиває 184 к. с. і 244 Нм. Обидва двигуни працюють в парі з варіатором. Кросовер буде доступний як з переднім, так і з повним приводом.

Розмір колісної бази новинки в порівнянні з попередником виріс на 41 мм. — до 2261 мм., а вільний простір для ніг задніх пасажирів стало більше на 53 мм.

Екстер'єр і інтер'єр новинки виконали в стилістиці моделі Civic. Кросовер продаватимуть з світлодіодними фарами головного світла і активними отворами у решітці радіатора. Також Honda CR-V матиме мультимедійний комплекс останнього покоління з 7-дюймовим сенсорним дисплеєм і підтримкою інтерфейсів Apple CarPlay і Android Auto.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Honda представить європейську версію Civic

Список доступних електронних помічників включив систему попередження і запобігання фронтальних зіткнень з можливістю розпізнавання пішоходів, а також функцію контролю рядності руху і адаптивний круїз-контроль.

Публічний дебют Honda CR-V п'ятого покоління відбудеться в листопаді на моторшоу в Лос-Анджелесі, а американські продажі кросовера стартують в першому кварталі 2017 року.

Європейську прем'єру моделі проведуть у березні на Женевському автосалоні.

Нагадаємо, японська компанія Honda запатентувала 11-ступеневу коробку передач із трьома зчепленнями.

Зараз ви читаєте новину «Кросовер Honda CR-V обладнають 1,5-літровим мотором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути