пʼятниця, 02 квітня 2010 16:34

Корейський гібрид вразив американців

Корейський гібрид вразив американців

В Америці, де звертати увагу на витрату пального донедавна вважалося поганим тоном, з"явився новий тренд - мода на гібридні автомобілі. На автосалоні, який проходить зараз в Нью-Йорку гібриди в центрі уваги. Свою частку на перспективному ринку має намір отримати і Hyundai.

В Америці новинці мало бути економною - автомобіль, який претендує на завоювання штатівського ринку, повинен відповідати найбільш вимогливим смакам. Тому немає нічого дивного в тому, що американській публіці свій новий гібрид Hyundai представила на базі моделі Sonata 2011 модельного року (незважаючи на те, що в самій Кореї гібриди продаються вже з 2008 року).

У порівнянні з попередником у новинки видозмінені грати радіатора, оновлені бампери і знижений (на 0,03%) коефіцієнт аеродинамічного опору - показник важливий, особливо для гібридів.

Штати найбільший ринок гібридів - тут вони є на будь-який смак і колір, і вибір у покупців особливо широкий. Для тих, кому потрібні компактні автівки, є Chevrolet Volt і Ford Fusion. Тим, хто віддає перевагу великим седанам, підійде Toyota Camry. Якщо потрібен кросовер, є Lexus RX400h.

Бензиновий двигун у корейському гібриді працює за циклом Аткінсона (подібний мотор стоїть на Lexus HS 250h). Такі мотори економічніші за звичайні, але вимагають високих обертів. Однак для автомобілів з гібридною силовою установкою це ідеальний вибір, оскільки бензиновий мотор у них починає працювати після набору швидкості.

Hyundai Sonata Hybrid здатна їздить лише на електриці. Проте в прес-релізі не повідомляється, яку відстань автомобіль може проїхати в такому режимі.

Немає поки даних і про ціну гібрида. Втім, знаючи улюблений маркетинговий прийом корейців - ціновий демпінг, неважко прогнозувати, що прайс на Hyundai Sonata Hybrid за океаном виявиться дуже цікавим.

Infox.ru

Зараз ви читаєте новину «Корейський гібрид вразив американців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути