Ексклюзиви
пʼятниця, 05 вересня 2008 12:59

Honda створила найдешевше гібридне авто в світі

Компанія Honda днями представила перші офіційні фотографії нового концептуального автомобіля Insight 2, який, за заявою розробників, стане найдешевшим гібридним авто в світі.

Відомо, що новинка обладнана бензино-електричною силовою установкою, а ось технічні характеристики її доки не розголошуються. Світова прем"єра Insight 2 відбудеться в жовтні на моторшоу в Парижі.

На даний момент відомо лише, що автомобіль буде побудований на новій платформі, а об"єм бензинового двигуна, за припущенням журналістів видання Car, складе близько 1,4 літра.

Продажі нового гібрида в Японії і Європі компанія Honda має намір почати навесні 2009 років. Очікується, що вартість Insight складе в Японії близько двох мільйонів ієн (18,5 тисяч доларів США).

У той час компанія Toyota, яка займається випуском основного конкурента Honda Insight, – гібрида Prius, має намір понизити ціни на нове покоління цієї моделі, яке буде представлено широкій публіці в січні 2009 року на моторшоу в Детройті, повідомляє Lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Honda створила найдешевше гібридне авто в світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути