Ексклюзиви
четвер, 04 квітня 2019 14:58

Компанія Volkswagen показала тизер електричного кросовера

Автор: Мotor1
  Компанія Volkswagen показала тизер електричного кросовера
Компанія Volkswagen показала тизер електричного кросовера

У 2021 році в Китаї Volkswagen почне випуск нового електричного кросовера.

У вівторок в Китайському Шанхаї показали тизер прототипа електричного кросовера - ID Roomzz. Автомобіль німецької компанії офіційно представлять 16 квітня цього року.

Зовнішній вигляд дизайнери зробили у стилістиці лінійки попередніх ID. Їхніми особливостями є плавні лінії, світлодіодна оптика і ретельно опрацьована аеродинаміка, повідомляє Мotor1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні з'явився один із найдорожчих позашляховиків у світі

У компанії заявляють, що особливістю нового концепт-кара стане інтер'єр. ID Roomzz отримає іншу конфігурацію сидінь і особливе освітлення салону. Крім цього, машину оснастять автопілотом IQ Drive, який дозволяє автомобілю їздити без людської допомоги.

Уся лінійка Volkswagen ID буде збудована на платформі MEB. Її розробили спеціально для електромобілів. Модульна архітектура дозволяє гнучко варіювати ємність батарей для різних за класом і комплектації машин. Для ІD Buzz, заявлені акумулятори від 48 до 111 кВт/год із запасом ходу до 550 км.

Першою моделлю лінійки ID стане 5-дверний хетчбек. Його презентація відбудеться у цьому році, а продажі почнуться в наступному. Наприкінці наступного року представлять ID Crozz, а в 2022 році - ID Buzz.

Німецький автовиробник Volkswagen почав тестування п'яти електричних і безпілотних автомобілів на вулицях німецького міста Гамбург. Автомобілі оснащені спеціальними радарами, лазерами та сканерами, які будуть допомагати транспортним засобам компанії долати 3 км маршрут в місті.

Зараз ви читаєте новину «Компанія Volkswagen показала тизер електричного кросовера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути