середа, 03 квітня 2019 17:30

Бюджетний BMW не припиняє дивувати
3

Нове покоління BMW 1-ї серії
Фото: AvtoBlog.ua
Нове покоління BMW 1-ї серії
Нове покоління BMW 1-ї серії

Нове покоління BMW 1-ї серії матиме передній привід і 3-циліндровий двигун.

До кінця цього року німецький концерн BMW офіційно покаже нові автомобілі. Машини оснастять 3-циліндровим бензиновим двигуном з турбонаддувом. Його потужність складе 140 кінських сил, а обсяг - 1,5 літра. Працювати двигун буде в парі з 7-ступінчастою роботизованою коробкою з двома зчепленнями. Завдяки більшій потужності і нової коробці автомобіль зможе розганятися до 100 км/год менш ніж за 8,7 с, повідомляє AvtoBlog.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від парасольок до машин - історія Peugeot

У лінійці моторів пропонують і турбодизель. Автомобіль цієї версії оснастять 2-літровим двигун потужністю 193 кінських сил. Крім цього він матиме 8-ступінчастий автомат передній або повний привід xDrive, який покупець обиратиме сам.

Пізніше покажуть версію моделі з гібридною силовою установкою, яку оснастять оновленою трансмісією. Її візьмуть у Mini Cooper SE Countryman. Перехід на передньопривідну платформу FAAR дозволить зробити новий BMW 1-ї серії легшим приблизно на 20 кілограмів. При цьому він стане більш економним і динамічним

BMW показав свої нові моделі електрокарів: автомобіль-купе BMW i4 і кросовер BMW iNEXT, які вийдуть на ринок в 2021 році.Всі моделі працюють на технології BMW eDrive. ЇЇ використовують в механізмах приводу всіх електрокарів цього бренду. У цих моделях вона забезпечує запас ходу до 600 км.

Зараз ви читаєте новину «Бюджетний BMW не припиняє дивувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути