середа, 03 квітня 2019 17:59

В Україні з'явився один із найдорожчих позашляховиків у світі

В Україні з'явився один із найдорожчих позашляховиків у світі
Rolls-Royce Cullinan у Києві Фото:Autonews.ua

Rolls-Royce Cullinan помітили у Києві.

Ціна Rolls-Royce Cullinan в Україні починається від 12,5 млн грн. Серійне виробництво автомобіля почалося торік. Свою назву дістав на честь однойменного алмаза, який вважають найбільшим у світі.

Автомобіль на фото на дніпровських номерах. Власникові цей позашляховик коштував 15 млн грн. Колір кузова Rolls-Royce чорний, однак в Європі популярні зовсім інші кольори, повідомляє Autonews.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бюджетний BMW не перестає дивувати

Позашляховик виготовлений на такій же алюмінієвій платформі, що і Rolls-Royce Phantom. Cullinan оснащується 6,75-літровим твін-турбо двигуном V12 потужністю 571 кінських сил. Розганяється до 100 км/год за 5,7 с. Максимальна швидкість 250 км/год.

Торік англійська компанія Rolls-Royce продала 4 107 автомобілів. Цей показник на 20% вищий, ніж 2017-го. Таким цифрам фірма повинна завдячувати появі Cullinan і Phantom восьмого покоління. Найбільшим ринком збуту цих автомобілів є Америка.

На Женевському мотор-шоу дебютувала тюнінг-версія розкішного кросовера від компанії Mansory - Rolls-Royce Cullinan Billionaire. Випустить 13 примірників цього автомобіля вартістю від 785 тис. євро.

Зараз ви читаєте новину «В Україні з'явився один із найдорожчих позашляховиків у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути