Ексклюзиви
середа, 13 листопада 2013 10:45

Компанія Hyundai показала зображення нового седана Mistra
8

Компанія Hyundai показала детальні знімки абсолютно нової моделі Mistra, офіційна прем'єра якої відбудеться на автошоу в Гуанжоу.

Середньорозмірний седан, названий на честь міста в південній Греції, спочатку буде продаватися виключно в Китаї, але потім не виключено його вихід на інші ринки країн, що розвиваються.

Зовнішність Mistra обумовлена однойменним концептом, що дебютував у травні на автосалоні в Шанхаї. Досить консервативний дизайн з великою кількістю хрому, з якого трохи вибиваються тільки авангардні протитуманки, вказує на те, що новинка буде позиціонуватися трохи вище, ніж Sonata. При цьому за габаритами (4710 мм в довжину, 1820 мм в ширину і 1470 мм у висоту) Mistra поступається Sonata і швидше наближається до Elantra. Зате крутий салон з дерев'яною обробкою і великим мультимедійним екраном нагадує скоріше про флагманському Genesis.

Про технічну сторону седана поки відомо небагато. Спочатку на ринку будуть пропонуватися дві бензинові версії з двигунами об'ємом 1,8 л (143 к. с.) і 2,0 л (155 к. с.).

 

Зараз ви читаєте новину «Компанія Hyundai показала зображення нового седана Mistra». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути