Ексклюзиви
вівторок, 12 листопада 2013 14:21

Фотошпигуни сфотографували оновлений Hyundai Genesis
9

У мережі з'явилися шпигунські фотографії седана Hyundai Genesis нового покоління, який був відображений під час тестів у німецькому Нюрбургрінгу.

Дизайн новинки виконаний в стилістиці концепт-кара HCD-14, який був представлений в січні на Детройтському автосалоні і отримав від американських журналістів титул "кращого прототипу року". У моделі повністю змінилося оформлення передньої і задньої частин кузова, а також видозмінилася лінія скління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солідний Cadillac Джастіна Бібера і гламурний Bentley Періс Хілтон - найрозкішніші автомобілі знаменитостей

Наступний седан Genesis буде пропонуватися з системою повного приводу HTRAC, оснащеної міжосьовим диференціалом з електронним управлінням ("в базі" модель залишиться задньопривідною). У лінійку двигунів, як очікується, увійдуть модернізована 3,8-літровою "шістки", яка на поточному поколінні розвиває 333 кінські сили, а також 429-сильний мотор 5.0 V8. Трансмісія - восьмиступінчаста автоматична.

Прем'єра нового седана Hyundai Genesis відбудеться в поточному місяці.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни сфотографували оновлений Hyundai Genesis». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути