пʼятниця, 08 листопада 2013 11:11

Lotus презентував гоночну версію спорткара Elise S

Lotus показали зображення гоночної версії моделі Elise S, що отримала в назві приставку Cup R.

Автомобіль оснащений тієї ж силовою установкою, що і цивільний спорткар: 217-сильним 1,8-літровим бензиновим двигуном з механічним нагнітачем і шестиступінчастою механічною коробкою передач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український первинний авторинок продовжує стрімко падати

Крім того, гоночний Elise має доопрацьований аеродинамічний обвіс кузова з переднім сплітером, заднім антикрилом і дифузором, каркас безпеки, гоночний "ківш" з шеститочковими ременями безпеки для водія (крісло пасажира доступний за доплату), систему захисту голови і шиї HANS, регульовану підвіску і 17-дюймові колісні диски зі спортивними покришками Yokohama. В якості опції автомобіль можна обладнати кондиціонером.

Незважаючи на додаткове обладнання, маса трекового "Лотуса" становить 924 кілограма. Динамічні характеристики не повідомляються, проте новинка проїжджає п'ятикілометрову трасу на чотири секунди швидше цивільного Elise S. Початкова вартість гоночної версії - 62,8 тисячі доларів.

Зараз ви читаєте новину «Lotus презентував гоночну версію спорткара Elise S». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути