пʼятниця, 01 листопада 2013 17:37

Mitsubishi привезе в Токіо три концептуальних кросовера
5

Компанія Mitsubishi привезе на Токійський автосалон три концептуальних автомобіля.

Машини продемонструють, в якому напрямку будуть розвиватися дизайн і технології японської марки. Перший прототип під назвою GC- PHEV (GC означає Grand Cruiser ) являє собою повнорозмірний позашляховик з постійним повним приводом і гібридною силовою установкою. До її складу входить трилітровий мотор V6 з механічним нагнітачем , електродвигун, батарея високої ємності і восьмідіапазонна  коробка передач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Монтажник цирку з Рівненщини грабував автівки

Другий концепт-кар, що отримав назву XR- PHEV (XR - Cross Runner), є передвісником майбутнього компактного кросовера. Гібридний прототип отримав передній привід , 1,1 - літровий турбований двигун з безпосереднім уприскуванням пального, електромотор і комплект акумуляторів.

Прототип Concept AR ( Active Runabout ), за словами представників Mitsubishi, поєднує в собі маневреність кросовера з місткістю мінівена. Він оснащений так званої "частково гібридною " ( mild hybrid ) силовою установкою. У таких автомобілях тяговий електродвигун відсутній, а мотор внутрішнього згоряння доповнений системою "старт- стоп". У рух цей прототип наводиться турбодвигуном 1.1. На всіх концепт-карах використана технологія e - Assist, яка включає системи активної безпеки і допомоги водієві, реалізовані через бездротові з'єднання.

Зараз ви читаєте новину «Mitsubishi привезе в Токіо три концептуальних кросовера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути