пʼятниця, 06 грудня 2013 19:10

Китайці тестують свій найпотужніший кросовер BYD S7

Китайці почали тести передсерійного кросовера BYD S7 з турбованим мотором.

Концепт великого кросовера BYD показували на Шанхайському автосалоні навесні 2013 року. Сьогодні стало відомо, що китаєць катається на полігонах BYD Auto в місті Шеньчжень.

Українське представництво марки розповідає, що під капотом передсерійного прототипу встановлений 2-літровий бензиновий двигун TID. Турбонаддув розгойдав мотор до 207 кінських сил. Комплектація BYD S7 обіцяє системи кругового огляду і нічного бачення, а також мультимедійний комбайн з жорстким диском і DVD-плеєром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Англійська актриса провела перший "тест-драйв" нового Ford Mustang

Також джерела повідомляють, що фахівці BYD намагаються оригінально підійти до питання повного приводу - на обидва задніх колеса китайці планують поставити за електромотору, довівши сумарну потужність автомобіля до 300 кінських сил. Вся ця система буде управлятися 6-ступінчастою автоматичною коробкою DCT з подвійним зчепленням.

Крім того, як розповідають у BYD, китайські кросовери нарешті стануть економічними. Гібридна модифікація BYD S7 попросить до 5 літрів бензину на сотню в змішаному циклі і це   краще 13 літрів по місту у нинішнього BYD S6, який в Україні пропонують за 160 тисяч гривень.

Новий BYD S7, з електродвигунами або без, відвідає нашу країну не раніше ніж взимку 2014 року. Прайс-лист, імовірно, відкриється ціною в 200-220 тисяч гривень за 200-сильний автомобіль. Він власне і замінить нинішній лексусоподобный BYD S6. Наступної осені BYD привезе в Україну новий седан BYD F5 з функцією дистанційного керування.

Зараз ви читаєте новину «Китайці тестують свій найпотужніший кросовер BYD S7». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути