четвер, 05 грудня 2013 18:36

Американці "оживлять" віртуальний суперкар Mercedes-Benz AMG Vision
15

Фото: Фото: autoblog.com
Американська компанія J&S World Wide Holdings готова запустити у дрібносерійне виробництво віртуальний суперкар Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo, розроблений німецьким виробником для гоночного симулятора Gran Turismo 6.

Відповідне оголошення фірма з США розмістила на сайті JamesList, вказавши попередню ціну за реальний автомобіль у розмірі 1,5 мільйона доларів.

Для реального суперкара в якості основи планується використовувати купе Mercedes-Benz SLS AMG GT. Кузовні панелі будуть виготовлені з карбону, на який завдадуть хромоване покриття, а колісні диски для купе створить компанія ADV.1. Автомобіль буде приводитися в рух 6,3-літровою бензиновою "вісімкою" потужністю 591 кінська сила, що працює в парі з семиступінчастою роботизованою трансмісією з двома зчепленнями. Такою ж силовою установкою оснащується звичайний SLS AMG GT.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авангардний кросовер Lexus LF-NX стане серійним

Купе Mercedes-Benz SLS AMG GT здатний набирати першу "сотню" за 3,7 секунди. "Комп'ютерний" суперкар, як очікується, буде швидше приблизно на 0,1-0,2 секунди з-за повністю вуглепластикового кузова і, відповідно, легкої ваги.

Новинка також отримає повністю нову випускну систему, висувний задній спойлер і "злегка доопрацьований" інтер'єр, колір оформлення якого замовник може вибрати за своїм бажанням. Всього американці розраховують випустити п'ять примірників Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo: за два суперкара призначене для Європи і Близького Сходу, а один - для США. Одна з машин вже замовлена.

Зараз ви читаєте новину « Американці "оживлять" віртуальний суперкар Mercedes-Benz AMG Vision». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути