вівторок, 05 липня 2016 16:25

Китайці сконструювали схожий на Volkswagen кросовер
6

Автовиробник Zotye створив нову модель сегменту SUV, яка подібна до кросоверів Tiguan, Touareg і концепту Crossblue.

Особливо це помітно по його задній частині, через що великі задні фари здаються вже добре знайомими. Однак решітка радіатора власного дизайну Zotye, повідомляє InfoCar.

Zotye Damai X7 - це другий кросовер лінійки Damai, яка в найближчому майбутньому може стати окремим суббрендом компанії.

Перший кросовер отримав назву X5. Для закордонних ринків лінійка називається Demy. Назву можна побачити на передній та задній частині автомобіля у вигляді шильдиків, які раніше помітили на вже випущених у виробництво електромобілях Damai A3. Розміри кросовера: 4738/1928/1665, а колісна база - 2850 мм

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Volkswagen представив кросовер-кабріолет T-Cross Breeze

Інтер'єр виконаний у дусі німецького бренду з можливістю вибору стилю: luxury або sport. Перша версія має безліч дерев'яних вставок, стильне кермо і величезний LCD-дисплей мультимедійної системи, який перевищує за розмірами дисплеї в автомобілях Volkswagen. У спортивній версії інтер'єру акцент зробили на оформлення в червоно-чорних тонах.

Zotye Damai X7 продаватимуть з трьома варіантами турбованих чотирициліндрових бензинових двигунів: 1,5-літровим на 150 к. с. і 210 Н.м, 1,8-літровим 170 к. с. і 245 Н.м і 2-літровим на 190 к. с. і 250 Н. м крутного моменту. Такий дволітровий двигун встановлено в Landwind X7, скандальному клоні популярного Range Rover Evoque.

Нагадаємо, автомобільний бренд Zotye представили на українському ринку.

Зараз ви читаєте новину «Китайці сконструювали схожий на Volkswagen кросовер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути