Ексклюзиви
середа, 25 листопада 2015 18:55

Автомобільний бренд Zotye представили на українському ринку
3

Zotye Z300
Фото: http://informvest.com/
Zotye T600
Zotye Z100

На українському ринку починають продажі автомобілів китайського бренду Zotye. Про це повідомляє видання Autoconsulting.

На українському ринку Zotye представили відразу три моделями Zotye: хетчбеком А-класу Z100, седаном С-класу Zotye Z300 і кросовером Т600.

Китайські автомобілі Zotye досі в Україні не були відомі, хоча цю марку періодично представляють на Пекінському і Шанхайському автосалонах. Загальна виробнича потужність заводів Zotye - 500 тис. на рік і марка в 5-ку кращих приватних автовиробників Китаю.

Її перші моделі - кросовери, які перегукувалися у дизайні з іменитиме брендами. Таке явище проглядується й сьогодні - Zotye T600 перегукуються із VW Touareg, а ззаду і в профіль Audi Q5.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китайці створили клон електромобіля BMW i3 за 300 тисяч гривень

Директор компанії "Богдан Автотрейд" Олег Кривов'яз зазначив, що у Zotye є два основні переваги. По-перше, вони красиві. А по-друге, автомобілі продаватимуть в Україні з досить привабливими цінами.

Так, хетчбек Zotye Z100 з 1-літровим 68-сильним двигуном і механічною КПП коштуватиме 150 тис. гривень. Седан С-класу Zotye Z300 з 1,5-літровим 113-сильним двигуном Mitsubishi буде доступний за 279 тис. гривень. А за кросовер Zotye T600 з 1,5-літровим турбованим двигуном потужністю 162 к.с. в автосалонах просять від 379 тис. грн. Всі автомобілі поки доступні тільки з механічною 5-ступінчастою КПП.

У майбутньому в Україну поставлятимуть ще дві моделі: компактний кросовер B-SUV Zotye T500 і модель C-High класу Zotye Z500. Є у лінійці Zotye і 2-місний електромобіль. Крім цього, імпортери планують розширити і комплектацію перших трьох моделей. З часом в Україну ввозитимуть авто Zotye з роботизованою КПП на Z100, Z300, а також 2-літрова версія кросовера Zotye T600 також з "автоматом".

Наразі в Україну прибула перша партія з 30 автомобілів Zotye, які вже відправили імпортерам у всі області країни.

Зараз ви читаєте новину «Автомобільний бренд Zotye представили на українському ринку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути