четвер, 03 березня 2016 14:51

Volkswagen представив кросовер-кабріолет T-Cross Breeze
9

Фото: JCNews

Німецький автовиробник представив у Женеві концепт-кар кросовера з відкритим дахом Volkswagen T-Cross Breeze.

Автомобіль є попередньою версією кросовера сімейства Polo. Модель буде оснащена м'ягким дахом, повідомляє JCNews.

Кабріолет відрізняється широкою передньою решіткою, що обрамлена вузькими фарами. Протитуманні фари отримали окантовку з світлодіодів. T-Cross Breeze обладнали 19-дюймовими легкосплавними дисками.

Світлодіодним заднім ліхтарям надали загостреної форми. Об'єм багажника становить 300 л. Модель отримала колір кузова Summer Green Metallic, що доповнений вставками з темного пластику на колісних арках, решітці радіатора і нижній частині бамперів. М'який верх виконаний в чорному кольорі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Женеві чоловік спробував зірвати презентацію Volkswagen

Довжина Volkswagen T-Cross Breeze становить 4133 мм, колісна база - 2565 мм. Ширина кросовера - 1798 мм, а висота з піднятим дахом дорівнює 1563 мм. Вага концепту становить 1,25 тис кг.

У салоні можуть розміститися 4 людини, хоча місця для ніг пасажирів на задньому сидінні не так вже й багато. У салоні використані сенсорні дисплеї, що замінили стандартні кнопки. Автовиробник передбачив 300-ваттну аудіосистему Beats Audio з сабвуфером, вбудованим в центральну консоль.

Концепт отримав невеликий 1,0-літровий 3-циліндровий турбований двигун, який видає 110 к. с. Максимальний крутний момент становить 175 Нм. Потужність передається на передню вісь через 7-ступеневу автоматичну коробку передач DSG з подвійним зчепленням. Витрата палива становить 5 л/100 км. Викиди СО2 – 115 г/км.

Нагадаємо, минулого року Land Rover презентував перший люксовий кросовер-кабріолет.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen представив кросовер-кабріолет T-Cross Breeze». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути