середа, 28 листопада 2012 09:35

Kia показала перший скетч "зарядженого" ??pro_cee'd GT

Корейська Kia Motors представила перший малюнок своєї нової моделі Kia pro_cee'd GT. Цей автомобіль стане першим "зарядженим" хетчбеком в історії марки. За даними компанії, pro_cee'd GT оснащуватиметься 1,6-літровим двигуном з безпосереднім уприскуванням палива і турбонаддувом.

Як очікується, дебют моделі відбудеться в другій половині 2013 року. Потужність мотора поки невідома. Повідомляється лише, що працювати силовий агрегат буде в парі з механічною коробкою передач.

Автор: Фото: vesti.ru
 

Основою для моделі стане Kia pro_cee'd, який дебютував у вересні на моторшоу в Парижі. В продажу останній з'явиться вже поточної навесні, тоді як "заряджений" GT-хетчбек буде тільки представлений публіці в другій половині року.

Трьохдверна модифікація хетчбека, показана в Парижі, отримала значну кількість унікальних кузовних деталей. Вона відрізняється динамічнішим нахилом даху, більш розвинутими задніми крилами, по-іншому оформленою задньою частиною, включаючи оптику і бампер, і навіть більш агресивними гніздами під протитуманними фарами в передньому бампері. А ось в інтер'єрі відмінностей практично немає, як і в моторній гамі.

Kia pro_ceed запозичив спектр силових агрегатів у п'ятидверного колеги. Йдеться про 1,4 - і 1,6-літрові бензинові та дизельні мотори.

Зараз ви читаєте новину «Kia показала перший скетч "зарядженого" ??pro_cee'd GT». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути