понеділок, 09 грудня 2013 14:07

Канадці показали робот-суперкар за 19 тисяч доларів
5

Канадська компанія Dubuc Super Light Cars (SLC) показала проект середньомоторного спорткара, який буде поставлятися у вигляді кит-кара - комплекту з набором деталей, призначені для самостійної збірки власником. Новинка, що отримала назву Tomahawk, дебютує в січні наступного року на моторшоу в Монреалі.

У набір кіт-кара входить алюмінієвий монокок, який важить всього 136 кілограмів, кузовні панелі з полімерних матеріалів, підвіска з елементами від Chevrolet Corvette четвертого покоління, двері, що відкриваються на кут до 75 градусів, всі деталі салону (включаючи крісла, приладову панель і центральну консоль), дзеркала заднього виду, а також дах типу "тарга".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Англійська актриса провела перший "тест-драйв" нового Ford Mustang

За словами представників SLC, в моторний відсік моделі можна встановити практично будь-який агрегат за вибором замовника, включаючи електричну силову установку. Маса спорткара складе близько 900 кілограмів. У компанії стверджують, що у "досвідченої людини" збірка купе Tomahawk займе близько 250 годин, тоді як на "інші подібні кіт-кари" це займе 1500-2000 годин. Вартість новинки складе 19 тисяч 995 канадських доларів (близько 18,7 тисячі доларів США). Повністю готовий автомобіль обійдеться приблизно в 30 тисяч доларів (28 тисяч доларів США).

 

Зараз ви читаєте новину «Канадці показали робот-суперкар за 19 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути