вівторок, 25 вересня 2012 15:22

Jaguar вперше показав інтер'єр родстера F-Type
12

Фото: Фото: carscoop.blogspot.com

Одну з найбільш очікуваних новинок від Jaguar - компактний родстер F-Type - розсекречують по частинах. Перед його прем'єрою в Парижі, до якої залишилися лічені дні, в Інтернет потрапила чергова порція фотографій, включаючи зображення інтер'єру.

Інтер'єр серійного Jaguar F-type, фотографія якого опублікована вперше, вирішено досить оригінально і не без деякої агресії. Відзначається, що він практично повністю повторює стилістичні рішення, застосовані на прототипі С-Х16, який був представлений в минулому році на Франкфуртському автосалоні. Те ж саме стосується і задньої частини родстера, що також вперше з'явилася на офіційних фотографіях, чий витік стався при посередництві учасників Інтернет-порталу Teamspeed.

Раніше повідомлялося, що серійний Jaguar F-Type отримає трилітровий наддувний V6 в двох варіантах форсировки - 340 і 380 кінських сил, а модифікацію з літерою R забезпечать п'ятилітровим V8 з механічним нагнітачем. Однак її потужність поки не розкривається. Агрегатировать силові агрегати пропонується з восьмиступінчастою автоматичною коробкою.

Цікаво, що першим на ринок вийде родстер, але в Jaguar обіцяють представити пізніше і модифікацію в кузові "купе". Як вона виглядатиме, можна уявити собі, глянувши на зображення прототипу С-Х16.

Зараз ви читаєте новину «Jaguar вперше показав інтер'єр родстера F-Type». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути