Ексклюзиви
вівторок, 10 липня 2012 11:18

"Заряджений" Jaguar XFR-S випустили на дорожні тести

У BMW M5 і Mercedes-Benz E63 AMG може з'явитися ще один конкурент. Компанія Jaguar подумує про те, щоб випустити саму "заряджену" модифікацію седана XF за зразком суперкупе Jaguar XKR-S і з тим же самим двигуном.

В Jaguar вважають, що нинішня найшвидкісніша модифікація Jaguar XF (вона випускається під індексом XFR і оснащується п'ятилітровим 510-сильним двигуном) не може скласти достатньої конкуренції таким грандам, як BMW M5 і Mercedes-Benz E63 AMG. Тому в британській компанії прийнято рішення про випуск ще більш потужної версії седана, повідомляє портал Autocar з посиланням на власні джерела.

Автор: Фото: autocar.co.uk
 

Більш того, фотографам порталу вдалося зафіксувати якийсь тестовий прототип, який, на їхню думку, і є тією самою "зарядженою" модифікацією XFR-S. Такий висновок зроблено, виходячи з оснащеності прототипу додатковими аеродинамічними елементами, не властивими нинішньому модельному сімейства Jaguar XF.

Автор: Фото: autocar.co.uk
 

За деякими даними, седан XFR-S забезпечать тим же самим двигуном, що і купе XKR-S, що вважається найшвидкіснішим з нинішніх серійних Jaguar. Таким чином, седан отримає 550-сильний компресорний силовий агрегат. Даних по динаміці майбутнього седана поки немає, але купе XKR-S з таким двигуном досягає 100 км/год за 4,4 секунди.

Автор: Фото: autocar.co.uk
 

За попередніми даними, прем'єра Jaguar XFR-S може відбутися на Лос-Анджелеської виставці в листопаді цього року.

Зараз ви читаєте новину «"Заряджений" Jaguar XFR-S випустили на дорожні тести». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути