Ексклюзиви
четвер, 23 серпня 2012 09:12

Jaguar тестує передсерійний 550-сильний XFR-S
6

Полку "самих заряджених" Jaguar знову прибуло: на очі фотошпигунів попався седан XFR-S в практично готовому до серійного виробництва вигляді. Незважаючи на фірмовий камуфляж, на знімках чітко проглядається розвинений аеродинамічний обвіс.

Седан Jaguar XFR-S незабаром повинен скласти компанію найшвидшому купе XKR-S: Фотошпигуни, що побачили прототип під час випробувань на одному з європейських гоночних треків, стверджують, що він справляє враження практично серійного. У всякому разі, прототип тестується в аеродинамічному обмундируванні, яке, хоч і укрите камуфляжем, все одно помітна цілком чітко.

Від 510-сильного Jaguar XFR очікувану новинку можна буде відрізнити за більш агресивного переднього бамперу з розвиненими повітрозабірниками, додатковим спойлером і бічними накладками, значним порогам і задньому спойлеру. Крім того, XFR-S забезпечать іншою решіткою радіатора. Найімовірніше, "заряджений" седан отримає і більш великі колісні диски, але точної інформації поки немає.

Що стосується силового агрегату, то, за попередньою інформацією, XFR-S розділить його з купе XKR-S, а це означає використання пятилитрового V8 з механічним нагнітачем. Літера S в назві моделі, швидше за все, буде означати додаткові 40 кінських сил і 70 Нм крутного моменту (550 к.с. і 680 Нм відповідно), а також потужні гальма і спортивну підвіску.

Очікується, що седан повинен буде конкурувати з BMW M5 і Mercedes-Benz E 63 AMG, яким нинішній XFR дещо поступається за характеристиками. Поява "зарядженого" Jaguar XFR-S заплановано на листопадовий автосалон в Лос-Анджелесі.

Нагадаємо, нещодавно Jaguar представила нову систему повного приводу для седанів XF і XJ 2013 модельного року.

Зараз ви читаєте новину «Jaguar тестує передсерійний 550-сильний XFR-S». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути