четвер, 01 лютого 2018 08:50

Jaguar показав випробування свого першого електрокросовера

Jaguar показав випробування свого першого електрокросовера
В Україні заявки на бронювання електрокросовера почали приймати з вересня минулого року. Кадр з відео

Британський автовиробник Jaguar показав випробування свого першого електричного кросовера I-Pace. Відповідне відео опубліковане на каналі в YouTube.

Електрокросовер тестували на спеціальному полігоні в комуні Ар'єплуг на півночі Швеції за екстремально низьких температур. В компанії розповідають про систему швидкої зарядки потужністю 100 кВт, яка поповнює запас батарей до 80% за 45 хвилин.

Кросовер вийде "ідеальним автомобілем для повсякденного використання" з достатнім запасом ходу навіть при екстремально низьких температурах.

Виробники обіцяють подолання відстані в 500 км на одному заряді батарей та досягнення позначки в 100 км/год за 4 с. Повнопривідне авто розвиватиме максимальну швидкість в 200 км/год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ford представив концепт безпілотного поліцейського автомобіля

Електрокар буде представлений 1 березня на закритому заході, а його публічна прем'єра відбудеться 6 березня в рамках Женевського автосалону.

В продаж авто почне поступати в другій половині 2018-го року.

В Україні заявки на бронювання електрокросовера почали приймати з вересня минулого року, а старт продажів дилер обіцяє наприкінці 2018-го.

Інноваційне авто Symbіoz Demo компанії Renault дозволяє перенестися у віртуальну реальність за допомогою спеціального устаткування. Одягаючи шолом віртуальної реальності, під час руху водій може змінити реальний пейзаж на будь-якій іншій.

Зараз ви читаєте новину «Jaguar показав випробування свого першого електрокросовера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути