середа, 05 жовтня 2016 13:08

Італійці представили новий спортбайк Aprilia
7

Фото: bikepost.ru

На мотошоу Intermot 2016 в Кельні італійський виробник продовжує еволюцію супербайка Aprilia RSV4 RR 2017.

Зміни стосуються поліпшення підвіски і гальмівної системи, а також оновленого пакету електроніки, в який увійшла кутова антиблокувальна система, повідомляє BikePost.

Нова Aprilia RSV4 RR 2017 відповідає стандарту євро4, який є обов'язковим для всіх мотоциклів 2017 модельного року. Інженери фабрики Ноале зберегли робочі характеристики Aprilia RSV4 RR 2017 (201 к. с., 115 Нм) при досягненні стандарту євро4. Вони підвищили максимальні оберти на 300 об/хв, а також прибрали систему синхронізації впуску, яка тепер непотрібна у зв'язку з оновленим пакетом електроніки APRC.

У двигуні також зробили кілька внутрішніх змін: більш легкі поршні, зниження тертя за рахунок покриттів деталей. До коробці передач додали лінійний датчик, який допомагає квикшифтеру швидше підвищувати/знижувати швидкості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французи створили мотоцикл із 470-сильним двигуном від Maserati

Також на мотоцикл встановлюватимуть магнієві кришки, які раніше використовували тільки на модель RF. Також модернізовали рами - покращили геометрію установки мотора, кут рульової колонки, точки повороту маятника і висоту задньої частини.

RSV4 отримає оновлену підвіска Sachs, електроніку Aprilia Performance Ride Control (APRC) 2017. Мотоцикл отримав велику кількість систем. Наприклад, Aprilia Wheelie Control, Quick Shift, Pit Limiter тощо.

Нагадаємо, американський мотовиробник Indian випустив модель Roadmaster, який отримав оновлену мультимедійну розважальну систему.

Зараз ви читаєте новину «Італійці представили новий спортбайк Aprilia». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути