пʼятниця, 05 серпня 2016 17:15

Американці випустять мотоцикл Indian із новою мультимедійною системою

Американці випустять мотоцикл Indian із новою мультимедійною системою
aimag.com

Американський мотовиробник Indian випустив модель Roadmaster, який отримав оновлену мультимедійну розважальну систему.

З такою ж системою продають популярну модель Chieftain, повідомляє видання American Iron Magazine.

Під час презентації нових важких мотоциклів Indian президент компанії Polaris (якій зараз належить цей бренд) Стів Меннето заявив, що хоча продажі Chieftain і Roadmaster йдуть добре, цим мотоциклів чогось не вистачало. І це була саме багатофункціональна інфотейнмент-система. Тепер вона є. 7-дюймовий тачскрін на цьому важкому мотоциклі змонтований досить близько до пілотові, щоб його зручно було торкатися. Що важливо – система реагує і на натискання в рукавицях.

На дисплей можна вивести саму різну та зручну в "польоті" інформацію: і цифровий компас з альтиметром, і звичайну навігацію, і музику, і багато чого ще. Розширення екрану – всього 800 на 480, але цього з запасом вистачає для чіткої картинки. 5 зовнішніх кнопок. Тачскрін розпізнає натискання одного і двох пальців. Є і годинник з GPS, і датчик забортної температури. Сюди ж виводиться вся технічна інформація про транспортному засобі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мотоцикліст та водій суперкара влаштували шалені перегони Кривим Рогом

На систему можна вивести музику з телефону або підключити його по Bluetooth щоб дзвонити і приймати дзвінки. Біля екрану – всього 8 варіантів зовнішнього вигляду, в залежності від бажань власника.

Потужність аудіосистеми – 50 Вт на канал. На Chieftain система 2-канальна, відповідно потужність 100 Вт, на Roadmaster - 4-канальна, відповідно, потужність 200 Вт. Для порівняння, на Harley-Davidson потужність аудіо – 25 Вт на канал, і теж буває як 2-канальна, так і 4-канальна системи.

Indian Roadmaster 2017 пропонується в п'яти варіантах кольору, ціни стартують з позначки в 29 000 доларів на американському ринку. Chieftain теж йде в п'яти різних колірних рішеннях, ціни – від 24 000 доларів. Chieftain важить 376 кг, Roadmaster – 414 кг.

Нагадаємо, у мережі з'явилося відео, в якому показано малокубатурний спортбайк Honda CBR250RR.

Зараз ви читаєте новину «Американці випустять мотоцикл Indian із новою мультимедійною системою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути