Ексклюзиви
пʼятниця, 02 березня 2012 10:14

Hyundai оприлюднив фото свого нового концепту i-oniq

Корейський автовиробник Hyundai оприлюднив перше фото свого нового концепту i-oniq, який дебютує на автосалоні в Женеві.

Це електричний спортивний хетчбек з додатковим бензиновим двигуном.

Довжина автомобіля - 4,4 м. Незважаючи на те, що i-oniq поки має статус концепту, салон машини вже зараз підготовлений для комфортного розміщення чотирьох дорослих, а всі органи управління орієнтовані на водія. За даними компанії, автомобіль оснащений обладнанням преміум-класу. Отже бюджетного хетчбека, якщо i-oniq дійде до серійного виробництва, очікувати не варто.

 

Інтер'єр машини був "намальований" під враженням від музичних інструментів. Таке рішення має контрастувати зі спортивним зовнішнім виглядом i-oniq.

Автомобіль оснащений 1-літровим 3-циліндровим бензиновим двигуном, який поєднується з електромотором, що розвиває 109 к.с. ДВС в даному випадку буде виступати як засіб зарядки генератора, від якого живиться електромотор. На одній зарядці автомобіль проїжджає 120 км. При підключенні до роботи бензинового мотора пробіг збільшується до 700 км.

Зараз ви читаєте новину «Hyundai оприлюднив фото свого нового концепту i-oniq». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути