четвер, 26 січня 2012 09:26

"Богдан" продасть Росії автобуси малого класу на базі Hyundai

"Богдан" продасть Росії автобуси малого класу на базі Hyundai

Корпорація "Богдан" у лютому має намір почати поставки в Росію автобусів малого класу А 201 на агрегатній базі Hyundai, випуск яких розпочато в 2011 році.

Як повідомив прес-секретар корпорації Сергій Красуля, нині "Богдан" сертифікував автобус А 201 з двигуном Євро-4 на території Росії.

До кінця року планується поставити на цей ринок до 1 тис. автобусів.

За словами Красулі, промо-ціна автобуса на російському ринку, встановлена ??на лютий, становить 1,79 млн рос. руб. ($58,3 тис.).

"Почавши випуск автобусів А 201 минулого року, ми тим самим повернулися в малий клас автобусів (після виходу зі складу корпорації "Черкаського автобуса", що випускає автобуси малого класу на базі Isuzu), а отримавши схвалення цього транспортного засобу в РФ, ми повертаємося до експортної програми", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пінчук і російські мільярдери "за чашкою кави" поговорять про соціальну нерівність

Автобус "Богдан" А201 - спільна розробка корейських та українських фахівців. Автобус має несучий кузов (більш довговічний і надійний в порівнянні з рамною конструкцією), пасажиромісткість - 48 людей, у тому числі 24 сидячих місць. Модифікація "шкільний" має максимальну кількість місць серед аналогів в Україні - 30.

Красуля нагадав, що автобусний бренд "Богдан" відомий на російському ринку - ключовому для корпорації - вже багато років, а в загальному обсязі експорту автобусів на частку РФ припадало 50%.

Автобуси оснащуються двигунами стандартів Євро-3 і Євро-4.

Зараз ви читаєте новину «"Богдан" продасть Росії автобуси малого класу на базі Hyundai». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути