четвер, 25 жовтня 2012 17:35

Honda показала "позашляховий" варіант Jazz
6

Фото: Фото: сarscoop.blogspot.com

Бразильський автосалон став місцем прем'єри ще одного компактного кросовера: про свою увагу до цього сегменту заявила компанія Honda, що показала в Сан-Паулу "вседорожню" модифікацію популярного хетчбека Jazz. Новинку назвали Twist і збираються вивести на бразильський ринок з дня на день.

Honda Twist відрізняється від "донора" добре знайомими по кроссоверам подібного класу рисами зовнішності: легким "вседорожниє" обважуванням кузова з нефарбованого пластика (включаючи колісні арки) і накладками на бампера, оформленими під алюміній. Крім того, новинку оснащену рейлінгам на даху, 16-дюймовими колесами і модернізованим оформленням решітки радіатора і головної оптики.

Ні підвіска, ні силові агрегати моделі змін не зазнали. У Honda запевняють, що не стали збільшувати кліренс хетчбека, щоб не псувати його керованість, за яку він цінується покупцями. Що стосується двигунів, то Twist планується оснащувати 1,5-літровим двигуном, здатним перетравлювати як бензин, так і етанол. Він розвиває 115 кінських сил і буде агрегатуватися з механічною КПП або "автоматом".

Між тим, в Honda не відмовляються від планів випустити на ринок повноцінний кросовер на платформі Jazz/Fit - саме його японці збираються продавати в Європі, тоді як Twist, швидше за все, залишиться привілеєм Латинської Америки.

Зараз ви читаєте новину «Honda показала "позашляховий" варіант Jazz». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути