пʼятниця, 24 лютого 2012 16:32

Honda показала прототип нового кросовера CR-V для Європи
7

Фото: Фото: Honda

Японський автовиробник Honda оприлюднив перші зображення прототипу нового кросовера CR-V для європейського ринку. Світова прем'єра новинки відбудеться на автосалоні в Женеві в березні поточного року.

Як говориться в короткому повідомленні компанії, четверте покоління популярного кроссовера марки з'явиться у продажу восени поточного року. У порівнянні з попереднім поколінням, новий кросовер володіє агресивнішим дизайном з більш виразними формами кузова. Більше інформації Toyota напередодні світової прем'єри новинки не надала.

Нагадаємо, що новий CR-V для американського ринку продається в США з середини грудня минулого року. Прем'єра пройшла ще на автосалоні в Лос-Анджелесі восени минулого року. Кросовер обладнаний модернізованим 2,4-літровим мотором з системою i-VTEC, чию потужність незначно збільшили - до 185 кінських сил. Він поставляється в парі з 5-діапазонною АКПП. Основним нововведенням по частині конструктивних змін можна вважати нову систему повного приводу Real Time All-Wheel-Drive, яка оснащується так званою "інтелектуальною системою управління".

В Японії автомобіль надійшов у продаж трохи раніше, ніж в США. На батьківщині базова модифікація нового CR-V отримає виключно передній привід і дволітровий атмосферний мотор, що розвиває 150 к.с. при 6200 об/хв і 191 Нм крутного моменту при 4300 об/хв. Агрегатуватися двигун буде з безступінчатим варіатором CVT, завдяки чому споживає в середньому 6,9 л/100 км шляху. Базова модифікація Honda CR-V в Японії оцінена в 2480000 ієн (близько $32 тис.).

Європейські комплектації і ціни належить дізнатися, судячи з усього, тільки перед самим дебютом на автосалоні в Женеві.

Зараз ви читаєте новину «Honda показала прототип нового кросовера CR-V для Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути