четвер, 27 жовтня 2011 11:25

Honda закінчила роботу над серійними Jazz / Fit та CR-V
9

Фото: Фото: Motorauthority

Компанія Honda визначилася зі своїми планами на Лос-Анджелеському мотор-шоу. Одразу дві знакових прем'єри відбудуться на виставці: готовий до серійного виробництва електричний хетч Jazz / Fit і нове покоління популярного кросовера CR-V.

Електрокар на платформі Honda Jazz японці вперше показали рівно рік тому, на тій же виставці в Лос-Анджелесі. Тоді Jazz EV виступав як прототип, зараз йдеться про версію, готову до серійного виробництва.

Згідно з деякими даними, електрокар збереже силову установку, з якою був показаний в 2010 році. Тоді про прототип в Honda заявляли, що він може розганятися до 145 км / год і проїжджати на одній зарядці до 160 км. При цьому на повну перезарядку акумулятора від побутової 120-вольтової мережі (стандарт, прийнятий в США) піде близько 12 годин, а за допомогою 240-вольтової європейської розетки - менше 6 годин.

Нове покоління кросовера CR-V складе компанію електрокару на стенді виробника. CR-V отримає семимісний салон, новий 2,5-літровий мотор і передньо-і повнопривідну модифікації. Європейські продажі новинки стартують восени наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Honda закінчила роботу над серійними Jazz / Fit та CR-V». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути