пʼятниця, 20 липня 2012 17:39

Honda привезе в Париж новий Civic Type R

Прем'єра нового покоління Honda Civic Type R відбудеться вже у вересні. Новинку привезуть на автомобільну виставку в Париж, але в продаж машина надійде тільки через рік після показу. Головні зміни торкнулися моторної лінійки Civic Type R - новинка отримає тільки турбований силовий агрегат.

Як повідомляє видання Automotorblog, як двигун для нового Honda Civic Type R буде запропонований 2,0-літровий турбомотор потужністю в 210-220 к.с. З таким агрегатом під капотом "гарячий" хетчбек розженеться до "сотні" за 6,5 секунд, а максимальна швидкість автомобіля сягне 240 км/год.

Автор: Фото: honda.com
 

Правда, деякі вважають, що Honda представить для моделі і другий турбодвижок, трохи меншого літражу - 1,8. Крім того, повідомляється, що новинка може отримати повністю незалежну задню підвіску.

Автор: Фото: honda.com
 

Правда, трохи раніше японська преса заявляла, що "заряджений" Civic отримає атмосферний дволітровий мотор, а його конструкція буде зосереджена скоріше на керованості, ніж на динаміці. Водночас прийдешній Type R вийде на ринок, швидше за все, в п'ятидверному кузові на відміну від традиційної трьохдверки.

Автор: Фото: honda.com
 

За словами представників конструкторського підрозділу Honda, Civic Type R відрізнятиметься від стандартних хетчів розвиненим аеродинамічним обвісом, іншими колесами, більш жорсткими налаштуванями підвіски і спортивним салоном.

Як насправді виглядатиме автомобіль і що він отримає як технічну начинку вдасться з'ясувати тільки на наступній автомобільній виставці в Парижі, яка пройде в кінці вересня.

Зараз ви читаєте новину «Honda привезе в Париж новий Civic Type R». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути