вівторок, 24 квітня 2012 15:18

Honda показала прототип нового сімейного авто Concept S
8

Honda Concept C
Фото: Фото: honda.com
Honda Concept C
Honda Concept C
Honda Concept C
Honda Concept S

Відразу два концепт-кара показала в Пекіні компанія Honda. Обидва вони в майбутньому повинні перевтілитися в серійні моделі, проте один з них залишиться привілеєм китайського ринку, а от другий може отримати статус глобальної моделі.

Концептуальний седан Concept C створено за участю китайських партнерів японської компанії. Кажуть, що в його зовнішності слід бачити якийсь натяк на улюбленого місцевим населенням дракона. Початок виробництва седана (він планується як сімейний автомобіль) заплановано вже на наступний рік, однак ані словом про технічну його складову японці не обмовилися.

Прототип Concept S в недалекому майбутньому стане серійною моделлю Honda для закордонних ринків. Відомо, що в його конструкції використана гібридна установка.

У Honda придумали кожному концепту по три визначення. У назві Concept C букву С слід розуміти, як Cool, Challenge, China - "Круто", "Виклик", "Китай", а Concept S має на увазі Stylish, Smart і Surprise - "Стильний", "Розумний" і "Сюрприз".

Зараз ви читаєте новину «Honda показала прототип нового сімейного авто Concept S». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути