вівторок, 21 червня 2011 09:50

GM готує новий гібридний кросовер
7

Фото: Фото: Chevrolet

Концерн General Motors планує випустити в 2012 році новий кросовер з гібридною силовою установкою, яка може зарядитися від побутової мережі. Поки невідомо, якої саме форми набуде серійна модифікація, але очікується, що кросовер стане конвеєрним втіленням концепту Chevrolet Volt MPV5.

Найімовірніше, майбутній кроссовер, як і його концептуальний попередник, отримає я основну рушійну силу 150-сильний електромотор, що розвиває 370 Нм крутного моменту. Наголошується, що на одній зарядці 15-кіловатної літій-іонної батареї концептуальний позашляховик міг долати всього 51 км, тому силову установку доповнили 1,4-літровим бензиновим двигуном. Він використовується тільки для зарядки батарей, що збільшує дальність пробігу до 482 км.

Проте ця інформація поки має статус чуток, бо є і другий варіант розвитку подій. Згідно з ним, новинкою стане гібридна модифікація кросовера Chevrolet Equinox, оснащена гібридною системою від спорідненого гібридного кросовера Buick. Ця розробка, за підрахунками GM, споживає палива вдвічі менше, ніж зіставні за розміром кросовери конкурентів, завдяки фірмовій гібридної системи 2-Mode Hybrid.

Презентація новинки запланована на Північноамериканський автосалон 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «GM готує новий гібридний кросовер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути