четвер, 14 квітня 2011 15:37

Chevrolet випадково виклав у мережу фото нового Malibu 2013

Перше зображення Chevrolet Malibu 2013 просочилося в Мережу перед офіційною прем'єрою автомобіля. Джерелом витоку став власний прес-сайт General Motors, який помилково виклав не тільки тизер моделі, але і повністю знімок автомобіля. Через деякий час зображення з сайту було видалено.

На фронтальному знімку можна докладно розглянути зовнішність новинки General Motors.

За наявного зображенню можна сказати, що Chevrolet Malibu отримав більш обтічне тіло, яке надає автомобілю преміального вигляду.

Продаватися новий "Малібу" буде в 100 країнах світу на шести континентах. Поки інформації про те, чи повернеться в автомобіль V6 минулого покоління або гібридний мотор, немає, але в GM подейкують, що Malibu отримає лінійку економічних і потужних двигунів з чотирма циліндрами, поряд з шестиступінчастою трансмісією.

"Жива" прем'єра авто відбудеться у понеділок на Шанхайському автошоу. Через кілька днів після цього машину також продемонструють у Нью-Йорку. Шанувальники ж "Шевроле" на Facebook можуть спостерігати глобальну прем'єру Malibu у прямому ефірі на сторінці бренду.

Зараз ви читаєте новину «Chevrolet випадково виклав у мережу фото нового Malibu 2013». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути