середа, 22 вересня 2010 12:45

"Chevrolet" показав новий "Aveo" (ФОТО)

Загальний стиль дизайну нового Aveo витриманий у стилі концепту Aveo RS, раніше показаного на мотор-шоу в Детройті, Женеві і нещодавно на Московському автосалоні. Chevrolet поки не опублікувала фотографій салону, але очікується, що дизайн інтер"єру також буде відповідати стилю Aveo RS.

Новий Aveo довший і ширший за попередника, і, як обіцяє GM, за обсягом багажного відділення буде серед кращих у своєму класі. На європейських ринках в базову комплектацію Aveo включені електропідсилювач рульового управління, АБС і електронна система стабілізації.

У Європі Aveo буде доступний з лінійкою з чотирьох бензинових моторів, включаючи два варіанти 1,2-літрового двигуна, з потужністю 70 і 86 к.с., двигун 1,4 л, потужністю 100 к.с. і 115-сильний мотор об"ємом 1,6 л. Вперше буде запропоновано дизельний силовий агрегат з турбонаддувом і системою "Старт/Стоп", з варіантами потужності в 75 і 90 к.с. У парі з моторами будуть встановлюватися п"яти-і шестиступінчаста механічна коробка передач, а шестідіапазонний "автомат" буде доступний для машин з двигунами 1,4 і 1,6 л.

Продажі нового Aveo 2012 модельного року почнуться в Європі влітку наступного року. Модель буде доступна і в кузові седан.

uzr.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Chevrolet" показав новий "Aveo" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути