понеділок, 20 червня 2011 12:17

Спортивний пікап від Chevrolet отримав агресивні бампери
7

Фото: Фото: GM

Концерн General Motors покаже чергову варіацію на тему майбутнього великого пікапа Chevrolet на автосалоні в Буенос-Айресі. Концептуальний Chevrolet Colorado Rally Concept дехто вже визнав натяком на участь американців у ралі-марафоні "Дакар".

Вперше концепт Chevrolet Colorado з двухдверною кабіною single cab концерн представив на автосалоні в Бангкоку на початку цього року. Можливо, спортивний вигляд є просто антуражем для того, щоб ефектніше представити версію double cab. Colorado Rally Concept отримав всі відповідні випадку аксесуари - агресивні бампера, інтегровані спереду і ззаду лебідки, буксирувальні вушка і пластикові вікна, стійкі до механічних впливів. Крім того, пікап оснащений підвіскою, що дозволяє регулювати кліренс в діапазоні 12 см і "зубасті" колеса марки BF Goodrich розмірністю 305/60R18.

Під капотом ніяких змін нема. Повнопривідний Chevrolet Colorado і раніше приводився в рух 2,8-літровим турбодизелем невідомої поки потужності. У салоні встановлені спортивні сидіння, п'ятиточкові ремені безпеки і система, що дозволяє управляти з салону тиском в шинах і настройками підвіски.

У General Motors обіцяють, що обидва варіанти пікапа з'являться у продажу до кінця цього року. Щодо планів щодо участі концерну у великих ралі-марафонах ніяких коментарів поки не послідувало.

Зараз ви читаєте новину «Спортивний пікап від Chevrolet отримав агресивні бампери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути