середа, 11 січня 2017 17:22

Ford знову вироблятиме легендарний пікап
4

У 2019 році американський автовиробник представить оновлений позашляховик - Ford Bronco.

Компанія підтвердила своє рішення на Детройтському автосалоні 2017 року.

Пікап буде "спадщиною" оригінального авто, популярність якого припала на 1966-1996 роки. Його особливістю був 3-дверний кузов.

Оновлений позашляховик використовуватиме базові шасі моделі Ranger і матиме повний привід. Складатимуть авто на заводі Ford у штаті Мічиган, інформує gogetnews.

"Ми почули побажання наших клієнтів. Вони хочуть бачити нове покоління автомобілів, які б вражали своєю витривалістю і в той же час дарували б задоволення від водіння. Ranger підходить тим покупцям, які шукають доступний, функціональний, витривалий і маневрений пікап. А Bronco стане безкомпромісним варіантом повнопривідного позашляховика для любителів гострих відчуттів, які шукають пригод за межею міста", - прокоментував президент по ринках Ford Північної і Південної Америки Джо Хінрічсен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китайська Tesla відмовилася підкорятися господарю

Наголосили, новий Ford Bronco буде глобальною моделлю - його продаватимуть не лише на північноамериканському ринку, а в багатьох інших країнах.

3-дверний Ford Bronco вироблявся протягом 30 років - з 1966 по 1996 рр., пережив п'ять поколінь. Його зняли з конвеєра, бо в моду ввійшли 5-дверні позашляховики.

Bronco буде одним з п'яти нових позашляховиків в стадії розробки компанії Ford, серед яких також електрична модель з 500 км діапазону.
Зараз ви читаєте новину «Ford знову вироблятиме легендарний пікап». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути