вівторок, 03 січня 2017 17:06

Ford зробив найбільший автомобіль для собак

Ford зробив найбільший автомобіль для собак

Американський автовиробник створив унікальне авто для собак. Цей автомобіль називають поплавком, бо він оснащений велетенським басейном.

Його вага 62 кг і довжина 38 м.

Машина-басейн має ємність на 1,9 тис. л. Одночасно 8 собак можуть у басейні купатись і займатися серфінгом - конструкція оснащена штучним генератором хвиль, інформує gogetnеws.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Копія Ван Дамма - білорус сів на шпагат між супервантажівками

Автівка-поплавок має "фордівський" двигун об'ємом 6,8 л, потужністю 320 к.с. із 6-ступінчастою коробкою передач. Такий двигун і перемикач швидкостей установлюють на вантажні автомобілі F-650 і F-750.

2016 року Ford став рекордсменом запатентованих винаходів. Серед них електричний інвалідний візок, який може самостійно складатися і завантажуватися в машину; складаний супервізок для країн, що розвиваються, - своєрідний гібрид тук-тука й автомобіля; "розважальна система для безпілотних автомобілів", яка по суті є домашнім (автомобільним) кінотеатром; система, яка переробляє конденсат у питну воду тощо.
Зараз ви читаєте новину «Ford зробив найбільший автомобіль для собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути