Ексклюзиви
четвер, 03 листопада 2011 16:15

Ford підготував п'ятидверний Fiesta ST для шоу в Лос-Анджелесі
8

Фото: Фото: Ford

Концерн Ford оголосив, що представить на автошоу в Лос-Анджелесі чергову концептуальну Fiesta ST. Цього разу прототип буде виконаний в п'ятидверному кузові, але його оснастять все тим же силовим агрегатом. Крім того, в Штатах покажуть і модифікацію Focus ST для північноамериканського ринку.

Світова прем'єра Ford Fiesta ST відбулася не так давно на автосалоні у Франкфурті. Проте європейський прототип був трьохдверним, а такі "Фієсти" на ринок США Ford не поставляє. Тому для виставки в Лос-Анджелесі була підготовлена ??власна модифікація Fiesta ST, на цей раз з п'ятьма дверима.

Двигуном прототип оснастили тим же самим, що й для Європи. Під капот Fiesta ST встановлений 1,6-літровий турбомотор EcoBoost, що розвиває 180 к.с. і 240 Нм крутного моменту. Динамічні характеристики пятидверки не уточнюють, але навряд чи вони будуть надто вже відрізнятися від трьохдверного варіанту - у того, за розрахунками виробника, на розгін до 100 км / год йде менше семи секунд.

Чим буде відрізнятися північноамериканський Focus ST від європейського, теж поки невідомо. Однак у Ford повідомили, що за океаном "хот-хетч" отримає той же самий мотор - дволітрову турбо-"четвірку" потужністю 250 к.с.

Зараз ви читаєте новину «Ford підготував п'ятидверний Fiesta ST для шоу в Лос-Анджелесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути