середа, 13 листопада 2013 17:44

ДАІ не збирається обмежувати швидкість в містах до 50 км/год

ДАІ не збирається обмежувати швидкість в містах до 50 км/год

Державна автомобільна інспекція не буде обмежувати швидкість в містах до 50 кілометрів на годину. Про це повідомили в прес-службі Департаменту ДАІ МВС України, пише УНІАН.

ДАІ зазначає, що в деяких засобах масової інформації з'явилася інформація про відповідні наміри Державтоінспекції. При цьому ДАІ акцентують, що поки що жодних законодавчих змін щодо швидкісного ліміту на дорогах не планується.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виробництво автотранспорта в Україні скоротилося на 43%

У ДАІ повідомили, що питання про зниження швидкості було піднято під час брифінгу на Форумі національного партнерства з безпеки дорожнього руху київською асоціацією велосипедистів. У Державтоінспекції запевняють: усі пропозиції громадських організацій, громадян особисто щодо поліпшення законодавства у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху будуть прийняті до уваги. Однак, перш за все, потрібно продовжити роботу щодо поліпшення організації дорожнього руху, розвитку дорожньої інфраструктури та підвищення правосвідомості громадян.
Зараз ви читаєте новину «ДАІ не збирається обмежувати швидкість в містах до 50 км/год». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути